Neerlander

Regionale nieuws site met artikelen die prikkelen, soms serieus en onthullend en bezijden waarheid

Neerlander
Achterhoek

Voorzitter Martin Mos mogelijk eerder weg bij de Graafschap

Na diverse incidenten, waarbij de Graafschap twijfelachtig in het nieuws geraakte, wordt de druk op de voorzitter groter om zijn biezen te pakken.

Tijdens het laatste incident van gisteren beticht Martin Mos, in een twitterbericht, de KNVB lid te zijn van de Maffia. Een uitspraak welke absoluut niet past bij een voorzitter van een betaalde voetbalorganisatie, welke respect naar anderen moet uitdragen.

Dit is niet het eerste incident, maar één van de vele incidenten. Zo werd hij vorig jaar groot nieuws, nadat een medewerker door hem, in het openbaar,  ernstig bedreigd werd. Een schande voor een voorzitter. Dergelijke zaken vormen een negatief beeld van de Graafschap. Achteraf gaf de voorzitter toe dat het ver beneden peil was om zo te reageren, maar het kwaad was al geschied.

De vraag mag gesteld worden of een voorzitter die in het openbaar schade toebrengt aan het imago van de Graafschap, die tijdens de open dag op vakantie gaat, en waarvan we zeker nog meer incidenten kunnen verwachten, wel geschikt is als voorzitter van de Graafschap. Als echte Graafschap supporter zou men dit niet moeten accepteren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *