Neerlander

Regionale nieuws site met artikelen die prikkelen, soms serieus en onthullend en bezijden waarheid

Neerlander
Achterhoek

Coop Gendringen verhuist naar pand Woonplaza

Niet de Lidl, maar de Coop uit Gendringen gaat verhuizen naar het voormalige pand van de Woonplaza. De locatie blijkt perfect voor een supermarkt en de eerste voorbereidingen voor de verhuizing zijn reeds gestart.

Het pand is nu in handen van Remi Ebbers en stond al enige tijd leeg. De plek is perfect, ideaal bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. De verhuizing van de Coop is nogal opvallend en ligt gevoelig bij de inwoners in Gendringen. Enige tijd geleden werd de verhuizing van de Lidl uit Ulft tegengehouden door het College in de Oude IJsselstreek. Mogelijk wordt er nu wel medewerking verleend aan het verhuizen, met als reden dat er nu geen spreiding van het winkelgebied ontstaat.

Geen van de betrokken partijen stond open voor een reactie, aangezien deze plannen officieel nog niet bekend zijn gemaakt. Wanneer de verhuizing is voltooid is nog niet exact bekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *