Neerlander

Regionale nieuws site met artikelen die prikkelen, soms serieus en onthullend en bezijden waarheid

Neerlander
AchterhoekBinnenland

Medewerker plantsoenendienst maait per ongeluk kunstgrasveld

“Grote strop voor voetbalvereniging uit Varsselder”

Het maaiseizoen is nog maar net begonnen, maar de voetbalvereniging uit Varsselder zit nu al met de handen in het haar. Een iets te fanatieke medewerker van de plantsoendienst heeft niet alleen het trainingsveld maar ook het naastliggende kunstgrasveld gemaaid.

De medewerker was al enige tijd bezig, voordat enkele omwonenden de fanatieke medewerker konden waarschuwen. Maar mogelijk door een koptelefoon en de laagstaande zon werd dit door hem niet opgemerkt. De medewerker bleek bijna klaar te zijn voordat men hem uiteindelijk kon stoppen. Helaas bleek het kunstgrasveld al grotendeels te zijn gekortwiekt.

Grote strop
“De schade loopt in de tienduizenden euro’s” aldus bestuurslid Jaap Aalberts van de vereniging. “Een nieuwe toplaag kost zelfs meer dan 100 duizend euro, dus je kunt wel zeggen dat we zwaar zijn gedupeerd.  We zullen contact opnemen met de verzekering van het bedrijf om te bekijken hoe dit opgelost kan gaan worden”. De medewerker van de plantsoenendienst daarentegen was zich van geen kwaad bewust. Hij was pas sinds enkele weken in dienst van de plantsoenendienst en was nog niet bekend met de situatie ter plaatse.

De medewerker heeft uiteindelijk zijn werk wel mogen afmaken. “Een half gemaaid kunstgrasveld is geen gezicht. We hebben hem vervolgens het restant ook laten maaien. Het ziet er nu wel weer beter uit”. Aldus Aalberts.

De fanatieke medewerker is direct ontslagen door de plantsoenendienst.

 

5 gedachten over “Medewerker plantsoenendienst maait per ongeluk kunstgrasveld

 • François Witte

  Dat krijg je ervan als je het goedkoop wil laten doen door de mannen gekleed in het oranje-groen…..

  Beantwoorden
 • Hoezo de medewerker ontslagen.
  Wie heeft de instructies gegeven. Wie heeft hem begeleiding gegaan. Wie stuurt aan.
  De medewerker was toch pas bij het het bedrijf aan het werk.

  Beantwoorden
 • Eric Schuurman

  1 April. Kikker in je bil. Jammer dattie te vroeg online kwam, geweldige bak. Had je maandag moeten publiceren.

  Beantwoorden
 • Ik vind hem heel goed gevonden! Ik dacht echt dat dit serieus was toen ik het hele artikel gelezen had. Het klonk zeer aannemelijk. Het hád gekund. En dan de rest van het veld ook maar afmaken omdat het er anders niet uitziet, dat zie ik ook helemaal voor me. Goeie bak!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *