Neerlander

Regionale nieuws site met artikelen die prikkelen, soms serieus en onthullend en bezijden waarheid

Neerlander
AchterhoekBinnenland

“Gerrit Vossers tijdelijke vervanger van Piet Paulusma”

“De weerboer van het Oosten wordt druk de komende tijd. Hij gaat Piet Paulusma vervangen die tijdelijk zijn werkzaamheden heeft moeten neerleggen vanwege ziekte”, aldus tv-trend-watcher Tim Verbeek, die het nieuws vandaag bekend maakte.

Voor Gerrit Vossers, de echte naam van de Weerboer van het Oosten, werd landelijk bekend door diverse Youtube videos waarin hij acteerde. Enige tijd geleden werd hij nog gevraagd door Pow-nieuws om uitleg te geven over de droogte in de Achterhoek.

Volgens Tim Verbeek was SBS6 op zoek naar vervanging. “De dochter van Piet Paulusma doet het geweldig. Echter zochten we naar een authentiek persoon, met een sterk accent die toch heel gewoon is gebleven. Gerrit Vossers was een schot in de roos, een geweldige man, een tikkeltje verlegen, sympathiek,  met een bijzonder sterk accent en toch nog duidelijk verstaanbaar. En ook nog eens met televisie ervaring. We verwachten dat velen hem in het hart zullen sluiten”.

Wanneer de eerste uitzending plaats zal vinden is nog niet helemaal duidelijk. “Mogelijk dat we komende maandag al met de eerste opnames zullen gaan starten vanuit de Achterhoek, daarna is het de bedoeling dat we net als Piet het hele land doorgaan”.

9 gedachten over ““Gerrit Vossers tijdelijke vervanger van Piet Paulusma”

 • Renée Rensen

  Aan Gerrit hebben jullie een echte goeie weerboer aan. Gefeliciteerd met deze aanwinst. ?

  Beantwoorden
 • ? met deze nuchtere Achterhoeker kump t dat weer helemoal goed!! Top Gerrit!!!

  Beantwoorden
 • Wel een goede keuze maar mijn lieve doffer kan het veel beter. Hij verzint de meest fantastische verhalen waar je bij staat. Hij is echt veel beter.
  Groetjes van zijn lieve duifje.

  Beantwoorden
  • Gerrit sluut toch altied af met “goedgoan”?

   Beantwoorden
 • Niek Willemsen

  Ohhhh oooohhhhh, spreek tot ons….Wijze Weerboer van het oosten!!! ?????? Geweldig, elke avond ga ik het weer kijken op SBS6!! En hopen dat er veel trekkers voorbij komen, vooral Fendt!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *