Neerlander

Regionale nieuws site met artikelen die prikkelen, soms serieus en onthullend en bezijden waarheid

Neerlander
Binnenland

Vrouw ongewild zwanger door vervuilde hottub in vakantiepark

Een 20-jarige vrouw uit Loosdrecht is mogelijk ongewild zwanger doordat ze enkele maanden terug een vakantiehuisje met hottub had gehuurd. De vrouw heeft aangegeven geen vriend te hebben en blijkt toch zwanger geraakt te zijn. De ouders van de 20-jarige vrouw willen nu het Nederlandse vakantiepark gaan aanklagen. “Onze dochter kan niks worden verweten. Ze is altijd keurig en we zouden het weten als ze een relatie zou hebben. Er rest ons niets anders dan het vakantiepark aansprakelijk te stellen”, aldus de ouders.

Afgelopen week kwam in het nieuws dat TopParken door de inspectie op de vingers is getikt vanwege vervuilde jacuzzi’s. In het water werden resten van ontlasting, alcohol en zelfs sperma gevonden. Hierop zijn direct alle hottubs van TopParken gesloten.  De jacuzzi’s gaan mogelijk pas weer in de zomer open. Vanaf dan is het park niet meer aansprakelijk voor het vuil in de betreffende jacuzzi’s en kunnen ze deze weer gewoon verhuren. Andere parken geven aan niet bekend te zijn met problemen met de hottubs.

Volgens deskundigen is het echter onmogelijk om ongewild zwanger te geraken in een hottub of zwembad. Door chloor en water is er geen mogelijkheid dat sperma overleeft. Volgens de ouders is er geen andere mogelijkheid dan dat hun dochter dit in het park is overkomen. Zij willen een vergoeding voor de extra kosten die hun dochter ongewild is overkomen.

 

18 gedachten over “Vrouw ongewild zwanger door vervuilde hottub in vakantiepark

  • Misschien een vieze handoek gebruikt van haar broertje?🤣

   Beantwoorden
 • Dat kan wetenschappelijke aangetoond absoluut niet. Ik denk dat de dochter toch stiekem iets anders heeft uitgespookt, en de ouders wel heel naïef zijn, en geld gedreven. Hou toch op met die onzin tegen beter weten in. Lachwekkend gewoon.

  Beantwoorden
 • Wat een onzin dit. Het keurige meisje heeft iets anders binnen gehad. Dan water van een hottub 🤣🤣 ze maakt haar ouders ook nog belachelijk. Ik denk dat er iets in dat hoofdje mis is van die meid .

  Beantwoorden
 • Ik weet niet of ik moet lachen of huilen.
  Wat een onzin. Écht onmogelijk. Dan ben je niet helemaal 100 hoor, als je dit geloofd 😉

  Beantwoorden
 • Onmogelijk of heet ze Maria whahahaha wat een mafketels dat die ouders dat geloven ze heeft vast sex gehad met een of ander en durft dat thuis niet te vertellen whahaha en dan met deze smoes komen mensen die dit domme verhaal geloven zijn niet goed bij hun verstand.

  Beantwoorden
 • Piet Boswinkel

  Als ik haar was zou ik ook maar niet meer op een fiets gaan, stel je voor dat de wind een kindje maakt. .

  Beantwoorden
 • Tuuuuuurlijk…blijf er vooral in geloven…

  Arme meid, is de realiteit kwijt
  Leven met deze leugen is leuker dan de waarheid…

  Beantwoorden
 • Misschien had een goede vriendin van haar, Wel een wilde avond met dr vriend en dr dildo gehad? En mocht ze de dildo van die vriendin lenen voor de vakantie, En zat er nog wat zaad van die vriend van haar vriendin er nog aan? Hahaha wat een verhaal zeg!

  Beantwoorden
 • Stefano Fernandes

  alé, ze ruiken weer geld met hun eis voor “schade !”…… best eens goei gesprekje doen met hun “keurige dochter” en vragen wat ze uitgespookt heeft…… 🙂 🙂 🙂

  Beantwoorden
 • Max Trouble

  Ik zou voor de zekerheid toch maar een DNA test doen. Ik vermoed dat de uitkomst schokkender is.

  Beantwoorden
 • Heilige Maria

  Wat de ouders niet weten is dat de meid een stevige gangbang gehad heeft in het gehuurde huisje

  Beantwoorden
 • zeker weten dat ze haar benen heeft open gedaan voor 1 of andere gast dat ze daar heeft leren kennen , en nu blijkt ze zwanger te zijn , en mogelijk de berichten gelezen van de vervuilde hot tubs , en het nu daar de schuld van geven …. in hot tubs zit chloor dat vernietig alles gebruik ik ook in mijn zwembad .
  ofwel hebben die ouders geled geroken , maar op de rechtbank zijn ze niet zo stom
  ofwel zijn die ouders. gewoon zo dom , ga na dokter en laat kijken of ze nog maagd is !!!

  Beantwoorden
 • Lachwekkend, ze kan zich blijkbaar de party in diezelfde hottub niet meer herinneren. Ouders, hoe dom kunnen jullie zijn😂😂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *