Neerlander

Regionale nieuws site met artikelen die prikkelen, soms serieus en onthullend en bezijden waarheid

Neerlander
Achterhoek

Voetbalclub uit Varsselder sluit contract met Ajax

Voetbalvereniging GWVV uit Varsselder heeft een 3-jarig contract gesloten met Ajax. De samenwerking zorgt er voor dat er geïnvesteerd wordt in de vereniging, wat vooral ten goede komt aan de jeugdopleiding in Varsselder. Deze samenwerking is bijzonder en tot op heden heeft geen enkele andere club uit de regio een dergelijke samenwerking kunnen realiseren.

De voorzitter van GWVV is in zijn nopjes “Dit betekent voor ons een enorme boost. De extra financiële middelen die ter beschikking komen zullen we investeren in de opleiding van de jeugd. Dit zal een enorme uitstraling hebben naar omliggende dorpen”.

Volgens woordvoerder Lesli Timmer van de Colgate groep, waaronder de business-unit Ajax schoonmaak artikelen valt is de keuze niet niet eenvoudig tot stand gekomen.  “We waren op zoek naar verschillende verenigingen die erg positief bekend staan in de regio. Wat ons opviel is dat GWVV uit Varsselder er met kop en schouders boven uit stak. De club heeft een positieve uitstraling, de betrokkenheid in het dorp is groot en bij de vereniging is alles perfect georganiseerd. Dit past bij onze bedrijfsfilosofie. Onze producten passen bij een perfecte ‘schone’ organisatie”.

De voorzitter noch de woordvoerder wilde aangeven hoeveel er is geïnvesteerd, maar volgens de voorzitter zal GWVV verder kunnen uitgroeien tot een vereniging dat toonaangevend is in de regio.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *