Neerlander

Regionale nieuws site met artikelen die prikkelen, soms serieus en onthullend en bezijden waarheid

Neerlander
Achterhoek

Politie houdt blinde man (54) in Tesla aan

Tijdens een verkeerscontrole op de Varsseveldseweg hebben surveillerende politieagenten een blinde man uit Terborg aangehouden. De man van 54 reed in een Tesla, waarbij de autopilot functie de besturing volledig had overgenomen.

De surveillerende  politieagenten wisten niet wat ze zagen: “Nadat we een stopteken gaven wilde de man niet stoppen. We zijn er voor gaan rijden, waardoor de auto automatisch afremde. Tot onze verbazing bleek de man niets te kunnen zien. We maken veel bijzondere dingen mee, maar dit is uitzonderlijk”.

Volgens de man, reed hij al enkele maanden zonder problemen en kon hij eindelijk weer zelfstandig de weg op, door de aanschaf van de nieuwe Tesla. “Sinds de tijd dat mijn vrouw bij mij wegging, was ik volledig op het openbaar vervoer aangewezen. De auto was een uitkomst voor mij”.

Volgens de politie was de man zich van geen kwaad bewust. Er is beslag gelegd op de auto en de man moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *