Neerlander

Regionale nieuws site met artikelen die prikkelen, soms serieus en onthullend en bezijden waarheid

Neerlander
Geen categorie

LOVE-beeld Ulft blijkt gewoon te koop op Marktplaats

Uniek beeld blijkt niet te zijn vernietigd

Vele Ulftenaren spraken destijds schande van het feit dat het vermeende LOVE-beeld bleek te zijn vernietigd. Het unieke kunstobject werd door de toenmalige wethouder aan de bevolking geschonken. Echter nadat een nieuw college was aangetreden werd het kunstwerk weggehaald en naar verluid vernietigd. Het tegendeel blijkt waarheid te zijn. Het LOVE-beeld wordt nu openlijk op marktplaats aangeboden door een “Henri de Laan” uit Ulft.

In de advertentie wordt er zelfs gesproken dat de mogelijke koper een geheimhoudingsverklaring moet tekenen. Mogelijk dat de huidige eigenaar of bezitter van het kunstwerk niet bekend wil worden. Dit maakt het geheel nog geheimzinniger. De vraag is wat er destijds exact is gebeurd na het verwijderen van het kunstwerk.

Jaarlijkse rechten
In het bericht wordt aangegeven dat de jaarlijkse rechten voor het plaatsen van het kunstwerk in een openbare ruimte slechts € 248,- per jaar bedragen. De vraag is waarom men destijds dit niet hadden kunnen bedenken. Voor een dergelijk bedrag had het kunstwerk gewoon kunnen blijven staan.

Helaas bleek de adverteerder telefonisch niet bereikbaar voor verder commentaar.

Bekijk hier de marktplaats advertentie

Lovebeeldmarktplaats

Een gedachte over “LOVE-beeld Ulft blijkt gewoon te koop op Marktplaats

  • BELACHELIJK SCHANDE HOEVEEL GELD HET ONS ALLEMAAL GEKOST HEEFT BIJ DE DRU WAAROM DIT NU PAS BEKEND MAKEN NA DE VERKIEZINGEN BELACHELIJK ALLES ZODAT HET ZE BETER UITKWAM ZE PROBEREN ONS DINGEN ACHTER TE HOUDEN BELACHELIJK SCHANDE IK EIS EEN ONGELDIG VERKLARING VAN HET STEMMEN DENK DAT VELE MENSEN WEL ANDERS HADDEN GEKOZEN ALS WE DIT WISTEN pfff kan thierrie bodet niet hier komen ?????

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *