Neerlander

Regionale nieuws site met artikelen die prikkelen, soms serieus en onthullend en bezijden waarheid

Neerlander
Achterhoek

Centrum Ulft krijgt eigen “Polenhotel”

Dankzij de groei van grote logistieke bedrijven, is er steeds meer werk voor de goedkopere buitenlandse chauffeurs. Dit brengt wel met zich mee dat de chauffeurs in het weekend ergens moeten worden gehuisvest. Daarvoor worden steeds meer hotels opgekocht door investeerders die deze vervolgens ombouwen naar opvang voor chauffeurs.

In het centrum van Ulft (Sassenstraat 5) heeft Don Trucking uit Winterswijk het plan opgevat een opvang te openen met 26 slaapplaatsen. De chauffeurs krijgen hier een avondmaaltijd en er wordt er ook voor het ontbijt gezorgd. Er zal ook aandacht worden besteed aan de vrije tijd en de ontspanning. Zo zal er een fitnessruimte worden ingericht en komt er in de eetzaal een televisie met Netflix en een tafeltennis tafel.

Alcohol
Er zal geen alcohol verkocht worden en het zelf meebrengen daarvan zal niet worden toegestaan. Dit om problemen te voorkomen. Echter volgens nauw betrokkenen zul je zo maar weinig vrijwillige klanten in het hotel krijgen, zolang er geen alcohol zal worden geschonken. Een andere mogelijkheid is natuurlijk wel dat de lokale horeca er van zal profiteren.

PVDA tevreden
De PVDA in de Oude IJsselstreek streeft naar groei van het aantal inwoners. “Op allerlei vlakken wordt er gewerkt om de teruggang van het aantal inwoners te voorkomen”. Een zogenaamd Polenhotel kan daarbij positief werken. Hopelijk bieden meer locaties in de Oude IJsselstreek dit soort mogelijkheden en kunnen we in de toekomst nog meer doelgroep-hotels verwachten.

3 gedachten over “Centrum Ulft krijgt eigen “Polenhotel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *