Neerlander

Regionale nieuws site met artikelen die prikkelen, soms serieus en onthullend en bezijden waarheid

Neerlander
AlgemeenBinnenland

Voorman (schone) luchtfonds blijkt kettingroker

Ubel Zuiderveld, strijder en voorman van het landelijke Luchtfonds blijkt zelf een stevige kettingroker. Dat kwam vorige week aan het licht, na een bijeenkomst in Winterswijk waarin Zuiderveld streed tegen overlast van openhaarden, barbecues en buitenhaarden.

De bijeenkomst werd gehouden in Nieuwscafé het Pakhuys. Niet alleen Ubel Zuiderveld maar ook longarts Nijmeijer gaf uitleg tijdens deze bijeenkomst. Zuiderveld ging dieper in op zijn meldpunt voor mensen die last hebben van rook van o.m. houtkachels. Als drijfveer gaf Ubel Zuiderveld aan dat hij in zijn buurt werd hij geplaagd door ’terroristen’ die in de winter zijn omgeving vervuilden met houtkachels en in de zomer met barbecues. “Rook van barbecues, openhaarden en tuinhaarden is zo gevaarlijk dat er in Winterswijk jaarlijks 5 extra doden vallen. Daarnaast vrees ik zelf voor mijn gezondheid door houtrook” aldus Ubel.

Longarts Nijmeijer nuanceerde de discussie door te stellen dat niet alleen houtrook maar ook uitlaatgassen van auto’s, vuurwerk en zelfs fijnstof door het koken binnenshuis niet goed is. Na de opmerking van de longarts waaruit bleek dat Ubel Zuiderveld zelf een stevige roker blijkt te zijn en dat dit vele malen slechter is dan welke rook dan ook, bleek de avond voor Ubel Zuiderveld ten einde.  Hij baande zich een weg door het publiek en koos het hazenpad.

Een gedachte over “Voorman (schone) luchtfonds blijkt kettingroker

  • Ach ja roomser dan de paus maar wel de katjes knijpen ik het donker.
    Heel die anti rooktaliban bestaat uit fantasten en leugenaars.
    Het samen oplossen bestaat louter uit het opdwingen van HUN wil.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *