Neerlander

Regionale nieuws site met artikelen die prikkelen, soms serieus en onthullend en bezijden waarheid

Neerlander
Achterhoek

Mooie toekomst voor ‘zwembad de Blenk’ in Ulft

De in Duitsland wonende ondernemer Kin Ki Jim heeft interesse in de exploitatie van het voormalige zwembad de Blenk in Ulft. Kin Ki Jim, van oorsprong uit Thailand, wil er een typisch Duitse FKK (Freie Korpus Kultur) club van maken: Een club vol vermaak in de breedste zin van het woord.

Op de vraag of de Nederlanders wel weten wat een FKK is, reageert Kin Ki Jim bevestigend. “In mijn club in Xanten, kom ik bijna alleen maar Achterhoekers tegen”. Volgens Kin Ki Jim past het voormalige zwembad prima. “Ik vind het mooi dat ik dit de inwoners van de Oude IJsselstreek zo dicht bij huis kan bieden”.

De gemeente Oude IJsselstreek is eigenaar van het pand dat in de verkoop staat. Volgens een woordvoerder ontbreekt er op dit moment een exotische club in de Oude IJsselstreek. “Een groeiende gemeente, daar hoort zeker ook een erotische aangelegenheid bij.  Op dit moment moeten inwoners helemaal naar Doetinchem of Bocholt”.

Wens van vele Ulftenaren
Kin Ki Jim: “Ik kom al enkele jaren in Ulft. En in Ulft hoor je nog wel eens het één en ander. Zo ook hoorde ik dat er veel vraag was naar een erotisch centrum waar de Ulftenaar weer zichzelf kan zijn. Voormalig zwembad de Blenk is een ideale locatie hiervoor. Dit voormalige zwembad is centraal gelegen; goed bereikbaar en met eigen parkeerplaats.

Kin Ki Jim wil er een FKK saunaclub in vestigen, met diverse sauna’s. Zowel Damessauna met mannelijke begeleiding, en natuurlijk herensauna met gastvrouwen. Ook zal er een FKK Lounge met livemuziek komen, voor wie een hapje wil eten tussen de saunagangen door.

“Verder een karaokebar, want ik weet dat Ulftenaren erg muzikaal zijn. De karaokebar moet wel multifunctioneel zijn, want ik wil ook nog paaldans cursussen organiseren gedurende de week. Ik zie daarvoor ijzersterke combinatiemogelijkheden met diverse sportscholen in de Oude IJsselstreek. Dat is iets waar volgens mij grote vraag naar is in Ulft”.

Op welke termijn dit erotische centrum gerealiseerd kan worden is nog niet bekend. Volgens de woordvoerder volgen er nog diverse inspraakrondes met belanghebbenden.

 

27 gedachten over “Mooie toekomst voor ‘zwembad de Blenk’ in Ulft

 • Nou weg met dit rotzooi.
  Iemand in ulft had ook al aangeven bij de gemeente om een mooie kinderspelen paradijs van te maken omdat de gemeente oude ijsselstreek voor de kinderen hier alles weg haalt maar niets terug plaatst!!

  De inwoners en de inwoners van de dorpen omheen willen hier graag een kinderspeelparadijs In zien.
  De mensen die dit idee hadden zijn ruim een half jaar aan het liintje gehouden door de gemeente en nu komt er een sex sauna club!! Dat past niet in onze gemeente en vooral niet met ee bejaarde te huis tegenover een een sport centrum ernaast waar ook kinderen sporten!

  Geef de kinderen maar iets terug nu jullie het zwembad hebben dicht gedaan en geen zes sauna club erin laten.

  Maar geef de kinderen maar hun speelparadijs waar ze recht ophebben en verdienen!!

  Beantwoorden
 • Tommy de scorende spits.

  Geweldig idee. Kan het LOVE beeld van John Havedil daar ook een plaatsje krijgen?

  Beantwoorden
 • Sauna Goodboy

  Hey dat is een goed idee, het enige wat we hier missen is een sauna club! P.s. de ingang niet zichtbaar maken voor mensen die er stiekem heen willen gaan. Hahaahah

  Beantwoorden
 • De gemeente neemt goeie beslissingen die hebben natuurlijk ook rekening gehouden met de bejaardehuis aan de overkant van de straat en de moskee die pal achter het zwembat staat .
  Is het dan nu niet zoo dat de bestemming gewijzigd moet worden.

  Beantwoorden
 • André , dan had je via Facebook even bij de heer bernaldo schreitw moeten kijken wat mense daar reageren en uit welke woonplaatsen ze allemaal komen.
  Misschien zie je het dan.

  Maar als jij liever een sexclub heb dan inplaats iets voor kinderen die nu alles worden ontnomen door de gemeente moet jij vooral niet aan kinderen beginnen.

  Beantwoorden
  • Zijn genoeg speeltuinen voor de kinderen mag nu wel es iets voor de vaders komen.????

   Beantwoorden
 • mens, donder op met je kinderen…. aan kinderen beginnen en dan zelf geen leven meer hebben… GAAAUUWW!!! pffff wie zit daar dan op te wachten uberhaupt… en dan erbij, is er al zat voor die blagen. kom maar op met die club!! weer een beetje leven hier

  Beantwoorden
  • Wees blij dat je ouders er niet zo over dachten?
   (Al was dat misschien wel beter geweest)

   Beantwoorden
 • Eerst maar eens de inspraakrondes afwachten……de gemeente is nog net niet helemaal achterlijk denk ik zo…..rustig maar zou ik zeggen….

  Beantwoorden
 • Herman is tegen een bordeel want dat is het zelfde als het hier wordt omschreven blijf maar mooi daar waar je nu zit in XANTEN

  Beantwoorden
  • Deze site berust niet op waarheid satirisch bedoelt! Alles wat hier op staat is onzin.

   Beantwoorden
 • Worden er ook gratis toegangskaartjes gegeven door de gemeente aan de kinderen wie op de Wesenthorst zitten? En de bejaardenwoning tegenover?

  Ik kan niet geloven dat de gemeente hiermee akkoord gaat!

  Beantwoorden
 • Ik vind het dikwijls jammer dat ik niet meer in de gemeente woon, maar als meneer kinky zijn zin krijgt en de gemeente voor de zoveelste keer de bewoners achterstelt op eigen gewin, ben ik blij dat ik er geen deel meer van ben.

  Beantwoorden
 • Zijn jullie werkelijk echt allemaal zo simpel om een dergelijk artikel als waarheid aan te nemen? Kijk gvd eerst een naar de bron voordat je over kinderspeeltuintjes begint te schreeuwen simpele zielen.

  Heerlijk om te zien hoe mensen lekker happen.

  Beantwoorden
 • Geen hoeren keet in Ulft. Doe maar een speelparadijs. Voor feestjes en naschoolse opvang.

  Beantwoorden
 • jan van Heeswijk

  wat het ook word het is zonde om te slopen denk dat er toch wel diverse mogelijkheden zijn zeker gezien de locatie kinderspeelplaatsen prima maar die moeten in de buurten komen cq blijven.

  Beantwoorden
 • gooi de hele zaak maar aan de grond en verzin iets voor de oudjes van de debbeshoek om daar te realiseren.
  een hoerenkast, want daar komt het op neer zitten we in ulft niet op te wachten en de hr schreur heeft mooie ideeën maar is totaal nier vermogend genoeg om een kinderspeelparadijs te realiseren want om het volgens de wetgeving te voldoen voor kinderen loop je zo een half miljoen achteruit als je het pand er ook nog bij wil kopen

  Beantwoorden
 • M. Herenberg

  Ik heb een keer een huifkar tocht in Ulft mee mogen maken, het hele zooitje ging richting wijnboerderij en kwam rond 10en straalbezopen terug, in het bijzijn van de kinderen uiteraard…tja als dit zogenaamd opvoeden is in Ulft, dan is zo een ‘zwemparadijs’ alleen maar een logisch vervolg, typisch ulfts dus, lager kunnen ze niet meer zinken. Trieste figuren allemaal.Hun o zo heilige kinderspeeltuintjes zitten overigens vol kattenkak, maar daar hoor je niemand van die schijnheilen over… zegt genoeg.

  Beantwoorden
 • k Bouwens

  gooi dat afzichtelijke pand aan de grond.
  Maak er gewoon parkeerplaatsen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *