Landelijke Sinterklaas intocht mogelijk bij de DRU in Ulft

Na een oproep van de landelijke omroep heeft Ulft zich aangemeld om de landelijke Sinterklaas intocht te organiseren. “Dit zal uniek zijn voor Ulft” aldus de gemeente.

De DRU in Ulft zal een prachtige locatie kunnen zijn. Het industrieel erfgoed is een prachtig decor, aldus de gemeente. Ook het lokale bedrijfsleven is enthousiast en heeft toegezegd ook financieel bij te dragen.

Maandag 16 april besluit de omroep welke gemeente in aanmerking komt voor het organiseren van de intocht. Net als Ulft hebben zich ook Harderwijk, Tilburg, Maasbracht, Hengelo (Ov.) en Sluis aangemeld.  ,,Wij vinden het belangrijk dat de mooie traditie van het Sinterklaas feest, ook op tv, in stand wordt gehouden’’, besluit burgemeester Otwin van Dijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.