Ruzie in Oude IJsselstreek: Partijen plakken over elkaars verkiezingsborden

De verkiezingsstrijd in de Oude IJsselstreek is nu volledig losgebarsten. Met als dieptepunt de ruzie tussen partijen vanwege het plakken van posters en stickers over die van andere partijen. Na een betrekkelijke rust is het niet te hopen dat dit een voorbode is voor mogelijke 4 tumultueuze jaren.

Verkiezing2

Veel verkiezingsborden lijken dubbel beplakt. Waar eerst borden van het CDA stonden staan nu borden van D66. Daarnaast lijken borden van Lokaal belang beplakt te zijn met rode tomaten-stickers, het logo van de SP. De SP is de partij dat het toch weer gaat proberen in de Oude IJsselstreek, ondanks de problemen van 4 jaar geleden.

Lokaal belang is laaiend: “Een partij die zich verlaagd tot deze praktijken is geen serieuze partner voor ons. Samenwerking sluiten we dan ook volledig uit”.  Een woordvoerder van D66 was nog niet op de hoogte en kan nog niet reageren.

De verkiezingsborden van de PVDA lijken de dans te ontspringen. “Wij hebben onze borden dit jaar extra hoog opgehangen. Hierdoor vallen ze niet alleen beter op, maar zijn ze ook minder gevoelig voor vandalisme”. “Daarnaast is een verkiezingsbord van de PVDA een collectors item onder jongeren”. meent een woordvoerder.

De strijd is weer eens losgebarsten en het moddergooien is begonnen in de Oude IJsselsteek. Hopelijk is de burgemeester in staat om de rust nog eens 4 jaar te bewaren. Hem wacht een zware taak.

2 thoughts on “Ruzie in Oude IJsselstreek: Partijen plakken over elkaars verkiezingsborden

 • 16 maart 2018 at 19:10
  Permalink

  Zielig. Ik kan alle partijen alleen maar vriendelijk verzoeken om SAMEN te werken. Jullie vertegenwoordigen de burgers. Probeer eigen belang wat meer op de achtergrond te plaatsen en zet je voor de volle 100% in voor alle inwoners van de Oude-IJsselstreek.

  Reply
 • 21 maart 2018 at 08:39
  Permalink

  Gebeurd in andere steden ook.En de partij Rutte en Pechvogel doen vrolijk mee

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *